´`·.·´`·.· ><((((º> ·.·´`·.· ><((((º> ·.·´`·.· ><((((º> ·.·´`·.·´`

>>

 

 

Klicka på en

tidning för att läsa mer

 

 

Familjesidan:        

 

 

Familjen består av min sambo Liselotte Svensson (född 7/5 1967) och bonus dotter Elin Karlsson (född 17/9 1995) och mig Göran Borin.

 

Vi bor strax utanför Örebro i Sköllersta församling och har ett hus i ett villaområde som vi trivs väldigt bra i, som vi nu har bott i sedan sommaren 2009.

Trädgården är den plats vi trivs väldigt bra att tillbringa sköna vår- och sommarkvällar i eller jobba med fruktträden, bärbuskar, blomrabatterna eller grönsakslandet.

 

Fritiden ägnar vi en hel del utomhus om vädret tillåter, i skogen för bär eller svampplockning, ute med båten i Vättern eller fiske något vattendrag.

 

Liselotte gillar att pyssla om inne i vårt hus och hon har en väldig bra inrednings känsla för allt hon tar sig för blir riktigt stilfullt. Sedan har hon en förkärlek till väskor och skor och det har hon ett par...., ok, jag skall inte säja så mycket så får jag hålla på med mina fiske & båtprylar i lugn och ro!

 

Liselotte jobbar på Tullängsskolan i Örebro som gymnasielärare i Samhälle- & Historia som ämnen. Hon har även uppfinnar- och ung företagare klasser som Tullängsskolan alltid kommer långt fram i dom olika tävlingar som finns nationellt.

 

Elin stora intresse är allt inom "Manga" som är Japanska tecknade serier, där det finns ett stort utbud av i hela värden. Sedan är hon en mästare på att teckna och framför allt Manga serie figurer och deras ansikten, men hon kan teckna vad som helst med sina kreativa händer.  Hon har haft några vädurskaniner och som är eller varit hennes stora passion men tyvärr har Elin blivit allergisk mot kaninens päls så vi har fått sälja bort dom.

 

 

 

 

Länkar m.m:

       

 

Familje fotoalbum >>

 

Familje-Blogg >>

 

Recept >>

 

 

 

Elin & Liselotte

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vårt äppelträd i blom, juni 2010.

Se lista på alla våra Fruktträd och bär buskar >>

 

 

Vår adress är:

Skolvägen 13

697 74 Sköllersta

SWEDEN

 

Tel: +46 (0) 19 263 034

 

 

 

www.borin.eug@borin.eu

Familjen