´`·.·´`·.· ><((((º> ·.·´`·.· ><((((º> ·.·´`·.· ><((((º> ·.·´`·.·´`

>>

 

Om mig Göran Borin:        

 

 

Jag är född den 14/4 1963 och uppväxt i Hälsingland, Hudiksvalls kommun och i ett litet samhälle som heter ENÅNGER med mina föräldrar pappa Jonas och mamma Greta och min bror Ola som är ett år äldre än mig. Våra föräldrar lever inte idag men vi har kvar alla minnerna från barndommens år och det var en härlig tid.

 

Uppväxten var lärorik eftersom mina föräldrar hade en bondgård med huvudsak mjölkkor men även några grisar och får och skogen. Hästar fanns alltid med som hjälp till lantbrukssysslorna på gården innan traktorn tog över mer och mer. Så fritids aktiviteter saknades det aldrig för man var med överallt sommar som vinter om man inte hittade på något bus med kompisarna eller spelade fotboll.

 

Skoltiden gick jag i Enångersskolan från klass 1 till 6, sedan 7 till 9 gick jag i Iggesundsskolan. Gymnasiet gick jag på fordonstekniska linjen i Hudiksvall och 2:a året på linjen för reservdelspersonal. Under år två fick vi praktisera en hel del och jag hamnade hos Bil & Buss (heter idag Bilmetro) i Hudiksvall och den tiden har nog format mig en hel del och det kan jag tacka dom för. 

 

Efter skoltiden började jag jobba hos Bil & Buss, första åren fick jag löpande vikariat som senare övergick det till en fast anställning.

Haft flera jobb sedan den tiden och bott på olika platser i Sverige, även varit i mellanöstern och jobbat åt FN.

 

Numera bor jag och min sambo Liselotte och hennes dotter Elin i en villa i SKÖLLERSTA, 

som ligger strax utanför  Örebro.    

Hittahit >>

 

 

När jag har en stund över från mitt jobb, familjen och villan så är det fiske och båtliv som jag gärnar tillbringar min lediga tid på. Även uti skogen och plocka bär & svamp för det är ett viktigt andningshål för att återhämta sig från det mer hektiska arbetsliv man lever i. 

 

Har en skogs- och lantbruks fastighet (föräldrarhemmet) uppe i Enånger  som jag delar med min bror Ola. Idag är det bara skogen vi driver men vi har haft köttdjur till 2007 men nu arrenderar vi ut åkermarken till grannar. Det känns alltid lika skönt att återvända till sin hemby där man har tillbringat hela sin uppväxt på.

 

I dag jobbar jag som Area manager för Pöttinger lantbruksmaskiner i Sverige (se mer under Mitt arbete) och det är väl för man är född och uppväxt i denna bransch. Men jag trivs verkligen med det och har bra kollegor att samarbeta med vilket är en självklarhet för mig. Man måste ha roligt på jobbet för då presterar man som bäst och det är där man är den mesta tiden.

 

Klicka vidare på dom andra sidorna som du hittar i menyfältet överst på sidan för att hitta mer intressant!

 

 

Du hittar mer bilder i Mitt fotoalbum under länkar!

 

 

 

 

Har du några frågor till mig eller bara vill skriva några rader så gör det gärna och du hittar min mailadress längst ned på sidan eller här brevid, så svarar jag så snabbt som möjligt!  g@borin.eu

Eller kan du skriva något i min  gästbok >>

 

Länkar m.m:

       

 

Mitt Fotoalbum >>

Med massor av bilder

 

 

 

Min kontakt info:

 

Göran Borin

Skolvägen 13

697 74 Sköllersta

SWEDEN

 

Tel (bostad): +46 (0) 19 263 034   

Tel (privat): +46 (0) 70 543 70 33

Tel (arbete): +46 (0) 70 676 70 33

 

g@borin.eu

g.borin@telia.com

fiske@borin.eu

 

 

 

Jag under FN-tjänsten i Libanon!

April- Oktober 1993.

 

L116 del 1 >>

En film om livet under vår tid där!

 

L116 del 2 >>

Fortsättning från Libanon 1993!

 

 

 

 

www.borin.eug@borin.eu

Göran Borin